Absolutní prim ve všech paštikách. Nikdy jsem nejedla lepší paštiku, tahle prostě nemá chybu. Je ještě lepší než husí a ta je chuťově taky hodně vysoko. Ale tato je absolutní špička.
Kachní rillettes z domácího kachního masa (francouzská masová pomazánka). Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno výpekem z kachny a trochou kachního sádla. I když jej pečeme s červeným vínem, skvěle ladí s bílým vínem.
Jak servírovat:
Kachní rillettes je delikátní pochoutka kterou nejlépe vychutnáte na dozlatova opečeném chlebu, na jemno nakrájenými okurčičkami a karamelizovanou cibulí. Ačkoliv je kachní rillettes pečený s červeným vínem, paradoxně skvěle ladí s bílým vínem.
Složení: pečené kachní maso 75%, okurky 13%, bílé víno 5% (siřičitany), šalotka 3%, dijonská horčice 2%, sůl, pepř, koření
Skladujte při teplotě 0 – 5°C, spotřebujte do data uvedeného na etiketě
Nutriční hodnoty: Energie: 841 kj, 202 kcal; Tuky: 14 g, z toho nenasycené mastné kyseliny 4,1 g; Sacharidy 2 g, z toho cukry 0 g; bílkoviny: 17 g; Sůl 1,9 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Absolutní prim ve všech paštikách. Nikdy jsem nejedla lepší paštiku, tahle prostě nemá chybu. Je ještě lepší než husí a ta je chuťově taky hodně vysoko. Ale tato je absolutní špička.