Ducs de Gascogne Vepřová terina Originelle“ dle receptury z roku 1953 65 g
Tento produkt již nenabízí žádný e-shop.
Popis produktu
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Popis produktu
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
U příležitosti 60. výročí znovu Ducs De Gascogne vyrábí tuto terinu: je to první recept vytvořený Gabrielem Dubarrym v roce 1953 v rámci rodinného podniku.
Tento recept je výrazem dobrého stravování Gascon: kvalitní ingredience, jednoduché a spravedlivé koření, trik předků a některá výrobní tajemství. To se děje a bude to na dlouhou dobu znamenat úspěch paštik a terin Ducs de Gascogne.
Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.