Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se ze vepřového, telecího nebo...
Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se ze vepřového, telecího nebo...
Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se ze vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Francouzské paštiky se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Složení: vepřové maso, zaječí maso 21%, kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, koňak, koření, přírodní aroma.
Alergeny: mléko, vejce.
Skladování při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4°C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlépe podávejte chlazené.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1153kJ / 277kcal,
tuky: 24,2g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 8,8g,
sacharidy: 0,51g,
z toho cukry: 0,38g,
bílkoviny: 14,5g,
sůl: 1,73g.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.