Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému...
Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému...
Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu..
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína.
Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní křídla 15%, vepřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10%, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.