Naložená kuřecí játra (confit) s Armagnakem od Jean Brunet má jemnou chuť kuřecích jatýrek doplněnou výjimečnou chutí koňaku.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý...
Naložená kuřecí játra (confit) s Armagnakem od Jean Brunet má jemnou chuť kuřecích jatýrek doplněnou výjimečnou chutí koňaku.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý...
Naložená kuřecí játra (confit) s Armagnakem od Jean Brunet má jemnou chuť kuřecích jatýrek doplněnou výjimečnou chutí koňaku.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Confit – naložené kachní nebo husí či jiné maso ve vlastní šťávě s bylinkami, kořením a solí, a následným pomalým dušením v tuku.
Naložená kuřecí jatýrka s Armagnacem vybízejí k vychutnání v pohodové atmosféře nejlépe se sklenkou dobrého vína.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.